Karta BiH
Novosti

Karta BiH: putovaoBiH web aplikacija

putovaobih blog logo
3 minute čitanja

PutovaoBiH je interaktivna karta BiH koja objedinjuje cjelokupnu turističku ponudu, zajedno sa svim prirodnim i kulturno - historijskim bogatstvima. Mapa putovaoBiH je kreirana u svrhu turističke promocije naše domovine.

Karta je namijenjena da vam omogući jednostavan pronalazak svih lokacija u BiH. Karta BiH je interaktivnog tipa, a može vam pomoći pri planiranju odmora, putovanja ili izleta. Naravno, može vam biti od pomoći da naučite nešto novo o BiH, gdje se nalaze određene planine, koliko su duboka jezera, nalazišta stećaka ili lokacije najpoznatijih tvrđava u BiH. Možete je posjetiti klikom na link.

Zašto vam je potrebna interaktivna putovaoBiH karta BiH?

Do sada u BiH nije postojao adekvatan prikaz svih lokacija na jednom mjestu. Upravo to i jeste smisao i najveća važnost ove mape. Od sada je moguće pronaći sve prirodne, kulturno – historijske, ali i lokacije za odmor u BiH i rekreaciju na samo jednom mjestu. Više ne morate trošiti sate na internet pretraživačima kako biste znali gdje za vikend u BiH ili šta posjetiti, putovaoBiH karta će Vam dati savjet, a možda i odgovor na sva pitanja.

Mapa je izuzetno jednostavna za korištenje, odaberite jednu od 25 kategorija i istovremeno će Vam se prikazati sve lokacije iz navedene kategorije. Klikom na pin, odnosno lokacijsku oznaku će se otvoriti prozor koji će detaljno objasniti odabranu lokaciju i čak Vam pomoći da dođete do iste.

Jedna od najinteresantnijih kategorija svakako jeste najzanimljivije lokacije gdje ćete sigurno pronaći lokaciju za koju do sada niste znali. 

Pored toga, može se odabrati mapa Banja Luke, mapa Sarajeva, mapa Mostara, mapa Bihaća i dobit ćete prikaz svih interesantnih lokacija u ovim gradovima.

Kvalitet putovaoBiH interaktivne karte BiH su prepoznale velike organizacije i kompanije

Velika nam je čast i zadovoljstvo objaviti da je mapa BiH pod nazivom putovaoBiH do sada prepoznata od strane Europske Unije kroz projekat EU4Business, fonda za mlade Fondacije Mozaik putem zajednice za aktivizam i poduzetništvo lonac.pro finansiran od strane Vlade Švicarske i Ambasade Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini. 

Pored ovoga, putovaoBiH je još u svojim počecima bio prepoznat od kompanije Monri – Member of Payten. Sada, kada je ideja prepoznata, njihova podrška je prerasla u strateško partnerstvo koje će biti vrlo važno, kako za putovaoBiH, tako i za širenje svijesti o važnosti e-commerce i  plaćanja putem interneta u BiH. Ovo je veliki iskorak i od ove saradnje će najviše dobiti građani Bosne i Hercegovine koji vole putovati i žele kvalitetnu turističku ponudu. To nije sve – također, čitaoci će na putovaoBiH blogu moći naći informacije o uspostavljanju uspješnog e-commerce poslovanja i svih prednosti koje ono nosi sa sobom.  

Karta BiH planina

Obzirom da je danas jedna od najučestalijih aktivnosti građana u BiH upravo planinarenje, mapa putovaoBiH vam pruža priliku da istražite čak 46 planina u BiH. Svaka planina je predstavljena kratkim opisom, fotografijom, a možete pronaći i Google upute za lakše putovanje do željene planine. Možda nikada niste čuli za planine kao što su Malovan, Stožer ili Osječenica, ali upravo na ovom linku možete naučiti nešto novo ili dobiti ideju za planinarenje ovog vikenda.

karta BiH planina

Karta jezera u BiH

Jedne od najljepših prirodnih pojava kojima obiluje naša Bosna i Hercegovina su upravo jezera. Idealno su mjesto za odmor u prirodi, ali često i za ljetno osvježenje. Karta jezera u BiH se sastoji od 20 lokaliteta, a uz pomoć tekstualnog opisa i fotografije, možete vidjeti da li je to idealna lokacija za vaš sljedeći odmor u BiH.

Uskoro putovaoBiH interaktivna mapa BiH postaje mnogo više od karte

Zahvaljujući našim finansijerima, ali i strateškim partnerstvom, karta putovaoBiH će poprimiti totalno novi izgled i njen značaj će postati mnogo veći

Uskoro će naši posjetioci biti u prilici da postanu i kupci usluga koje ćemo da nudimo, a šta će sve putovaoBiH imati u ponudi saznat ćete u narednom periodu.

Stay tuned!

Ukoliko Vam se sviđa članak, možete ga podijeliti na socijalnim mrežama

Napiši i ti svoj blog post

Voliš putovanja i želiš da sa svima podijeliš svoje avanture? Blog putovaoBiH ti pruža priliku da upravo tvoj članak bude vidljiv svima.

Partner

Meet Bosnia Travel

Explore the best tours in B&H!

See tours