putovaobih blog platforma
Novosti

PutovaoBiH blog platforma

putovaobih blog logo
2 minute čitanja

Želite zabilježiti priče sa vaših putovanja, unaprijediti vaše poslovanje ili pisati o putovanjima u BiH iz razonode? PutovaoBiH blog je upravo to što vama treba.

U augustu 2020. godine kada su se putovanja manje-više svodila na granice Bosne i Hercegovine, iz potrebe za preglednim pretraživačem lokacija, kreirana je putovaoBiH interaktivna mapa koja vam omogućava pregled svih lokacija od turističkog značaja. Na mapi možete pronaći više od 400 lokacija da uživate u prirodnim ljepotama, kulturno – historijskom naslijeđu ili da pronađete idealno mjesto za odmor i rekreaciju. Od sada pored interaktivne mape je dostupna i putovaoBiH blog platforma za putovanja.

Kreatori putovaoBiH interaktivne mape, sada svim zaljubljenicima u putovanja donose priliku da budu dio ove zajednice. Ukoliko ste putovali ranije, već znate za poznati TripAdvisor i sigurno ste baš na tom portalu pronašli informacije koje su vam trebale o destinaciji vašeg putovanja. Ideja putovaobih.blog portala jeste da svi koji provode svoje vrijeme u prirodi samostalno, sa prijateljima, partnerima, sa djecom, sa kućnim ljubimcima ili samo žele da upotpune svoje slobodne sate, pronađu mnoštvo korisnih informacija i savjeta o putovanjima u BiH.

karta-BiH-putovaoBiH-web-aplikacija

PutovaoBiH blog donosi još noviteta ...

Ukoliko volite da bilježite priče sa putovanja, kampovanja, planinarenja ili imate određene doživljaje koje želite da podijelite sa svima, to možete uraditi na našoj stranici, nije čak potrebno ni da se registrujete.

Pored toga, omogućen je i forum koji će služiti za diskusiju o raznim temama, lokacijama, savjetima, prijedlozima. ali i o svim ostalim relevantnim informacijama o Bosni i Hercegovini.

Da li na putovaoBiH blog platformi ima mjesta za priče sa putovanja putnih blogera?

Naravno da ima! Oni koji žele da budu putni blogeri, potpuno besplatno mogu otvoriti svoj korisnički nalog gdje će moći pisati blog postove o putovanjima kada god to požele. Pored toga što Vam dajemo prostor da objavljujete sadržaje, pružamo Vam priliku da Vaše priče, savjete, prijedloge i anegdote sa putovanja dođu do što većeg broja ljudi. Zašto mislimo da je to moguće? Jednostavno! Iz prostog razloga što su posjetioci naše stranice istinski zainteresovani za čitanje zanimljivih priča i otkrivanja novih i do sada neistraženih lokacija unutar granica Bosne i Hercegovine. Pridružite nam se i mi ćemo Vam pomoći da je Vaše ime postane prepoznatljivo, a da Vaš trud ne bude uzaludan.

Posebna ponuda za sve biznise u BiH na putovaoBiH blogu

Dostupna su tri biznis paketa usluga u sklopu kojih možete pisati o svojim uslugama, šta nudite klijentima, na koji način, kao i zanimljive priče o vašem biznisu kako biste približili klijentima vaše poslovanje. To naravno nije sve, u sekciji usluge možete vidjeti šta sve dobijete uz određene pakete. Zbog čega nudimo ove usluge? Jednostavno! Smatramo da postoji mnogo neiskorištenog prostora na internet pretraživačima koji možete vi zauzeti i možemo cam pomoći da unaprijedite vaše poslovanje tako što će vaši sadržaji da se pojavljuju na internet pretraživačima dosta više nego do sada. Kroz baner reklame koje vam nudimo, kako na putovaobih.blog, tako i putovaobih.com nudimo mogućnost da jednostavno dođete do vaše ciljane pubilike, novih kupaca vaših usluga ili proizvoda. Također, promocija vašeg poslovanja kroz naše kanale oglašavanje može da Vam samo bude velika prednost obzirom da vršimo ciljane i selektivne marketinške i reklamne kampanje usmjerene isključivo vašim potrebama i interesima.

usluge-putovaobih-blog

Na putovaoBiH blogu možete očekivati i...

Prema interesima naših korisnika bit će kreirane interesne grupe koje će na jednom mjestu okupljati sve korisnike naše platforme na jednom mjestu i pružiti im mogućnost za međusobno povezivanje.

Kao što je interaktivna mapa putovaoBiH jedinstvena mapa, savršeno pregledna i jednostavna za korištenje, tako je i putovaobih.blog jedistvena platforma za putovanje kroz BiH.

Ukoliko Vam se sviđa članak, možete ga podijeliti na socijalnim mrežama

Napiši i ti svoj blog post

Voliš putovanja i želiš da sa svima podijeliš svoje avanture? Blog putovaoBiH ti pruža priliku da upravo tvoj članak bude vidljiv svima.