seosko domaćinstvo pavlović
Novosti

Seosko domaćinstvo Pavlović - pravo mjesto za odmor

Favicon blog
2 minute čitanja

Nadomak Sarajeva, a 500 metara od druge najveće pećine u Bosni i Hercegovini u mjestu Sumbulovac, smješteno je Seosko domaćinstvo Pavlović. Prava oaza prirode za uživanje sa vama dragim osobama.

seosko domaćinstvo pavlović

Jedno vrlo posebno mjesto

Ukoliko upravo seosko domaćinstvo Pavlović bude vaša naredna lokacija za odmor, odmah ispred domaćinstva imate osigurano parking mjesto tako da ne morate brinuti gdje ćete parkirati vaše vozilo.

 

Nakon što izađete iz vozila uslijedit će jedno veliko čuđenje sa primjesama oduševljenja, a evo i zbog čega.

 

Nećete se moći načuditi prostranosti imanja na kojem pored šadrvana za uživanje, vanjskog roštilja, kuće koja prima 4 osobe imate i rijeku kao i drveni mostić pomoću kojeg možete preći da drugu stranu imanja i uživati u pogledu na obližnja uzvišenja obrasla crnogoričnom šumom.

 

To je barem osjećaj koje je ovo domaćinstvo izazvalo u nama prilikom prve posjete i već od prvog momenta smo se osjećali kao da smo u vlastitoj kući. 

 

Kada je riječ o sadržajima koje nudi domaćinstvo, dostupno je za izdavanje tokom cijele godine. 

Seosko domaćinstvo Pavlović je idealno za proslave

„Vanjski prostor koje nudi seosko domaćinstvo Pavlović može primiti i do 50 osoba te je samim tim idealno za svaki tip proslava: momačkih i djevojačkih večeri, rođendana, praznika kao što je prvi maj i gdje se okuplja veći broj ljudi i sličnih proslava.“

 

Osnovne stvari kao što su setovi posuđa svu vam obezbjeđeni i na korištenje dobijate cijelo domaćinstvo.

 

Sigurno smo da je upravo seosko domaćinstvo Pavlović idealno mjesto da neke od najljepših momenata u godini ili životu provedete upravo ovdje, a što je najvažnije, obezbjeđena vam je potpuna privatnost obzirom da je domaćinstvo ograđeno i niko vas ne može ometati niti posmatrati.

seosko domaćinstvo pavlović

Može smjestiti do 4 osobe

Seosko domaćinstvo Pavlović za svoje goste nudi smještaj u vidu kuće i ona prima do četiri osobe.

 

U potpunosti je opremljena i učinit će da se barem na kratko osjećate kao da ste negdje drugo, daleko od vama poznatog ambijenta.

 

Toplota kojom kuća zrači, kao i njen dekor će vas uvjeriti upravo u to. Upravo zbog toga je idealno mjesto da provedete vikend sa osobama najbližim vama upravo tu i da barem u tom trenutku ne razmišljate o svakodnevnim brigama i problemima.

seosko domaćinstvo pavlović

Via Ferrata Sokolov put nadomak domaćinstva

Seosko domaćinstvo Pavlović je idealno pozicionirano pa tako u sklopu vašeg boravka možete posjetiti i Via Ferrata Sokolov Put na Romaniji, a to je osigurani planinarski put odnosno staza po stijenama uređena čeličnim pomagalima, namjenjena svima, pogotovo onima bez prethodnog alpinističkog iskustva.

 

Možete pružiti sebi sasvim novo i drugačije iskustvo. Od domaćinstva je udaljeno 10km.

seosko domaćinstvo pavlović
Izvor: Interaktivni portal za dijasporu iz Bosne i Hercegovine

Orlovača pećina na samo 5 minuta

Pored toga, doslovno 5 minuta od domaćinstva nalazi se i druga po veličini pećina u Bosni i Hercegovini, Orlovača.

 

Otvorena je za posjete u periodu od 15. aprila do 15. oktobra svakim radnim danom i vikendom osim ponedjeljka u stalnim terminima: 09.00, 12.00 i 15.00 časova, dok su u zimskom periodu obilasci organizovani uz obaveznu najavu najmanje dan ranije.

 

Još jedan razlog zašto je seosko domaćinstvo Pavlović idealna lokacija za vaš naredni odmor.

seosko domaćinstvo pavlović
Izvor: toopale.com

Idealno za razne sportske aktivnosti

Također, kako smo već napomenuli seosko domaćinstvo Pavlović raspolaže sa mnoštvo prostora koji je savršen za svaki vid fizičke aktivnosti.

 

Od igranja svakog tipa sporta za šta je samo potrebno da donesete odgovarajuću opremu, do trčanja, a teško da ćete naći bolje uslove za trčanje od planinskog zraka i svih prednosti koje on nosi sa sobom.

 

S druge strane, ako ste više za pješačenje, imate i tu mogućnost i sigurno se nećete pokajati nego ćete uživati u prirodnim pejzažima u okolini  domaćinstva.

Opuštanje

Seosko domaćinstvo Pavlović može služiti i za opuštanje ako ste više ljubitelj joge i pilatesa.

 

Ponesite svoju opremu, pronađite svoj mir i uživajte u prirodnom ambijentu domaćinstva dok osluškujete žubor rijeke u blizini.

Roštiljanje – sigurni užitak

Ukoliko ništa od ovoga nije interesantno, u tom slučaju veliki vanjski roštilj i kuhanje na otvorenom su tu za vaš užitak.

 

Zbog svega navedenog, neka vaš naredni odmor ili slobodno vrijeme koje želite provesti sa vama najbližim ljudima bude upravo seosko domaćinstvo Pavlović.

seosko domaćinstvo pavlović

Rezervacija

Rezervaciju za seosko domaćinstvo Pavlović možete napraviti vrlo jednostavno na putovaoBiH booking platformi ili klikom na link.

Ukoliko Vam se sviđa članak, možete ga podijeliti na socijalnim mrežama

Napiši i ti svoj blog post

Voliš putovanja i želiš da sa svima podijeliš svoje avanture? Blog putovaoBiH ti pruža priliku da upravo tvoj članak bude vidljiv svima.