Priče putnika

Najlakše osvojena kota

1 minuta čitanja

Prije mnogo godina, još dok sam pohađala osnovnu školu, ljetovali smo na Ćusinama, u Jajcu. Za mene je to bilo fantastično i nezaboravano. Željela sam ponovno da odem, ali ovaj put sa mužem, kojem sam sa uzbuđenjem opisivala put, planinu, dom. Poprilično sam zaboravila koliko treba pješačiti, ali uz malu pomoć starih planinara i njihovih uputa brzo smo došli autom do pravoslavnog groblja, gdje smo trebali ostaviti auto i nastaviti pješice. Sve je dobro obilježeno, tako da se ne morate brinuti. Put kroz predivnu šumu, pogled na veliko, plivsko jezero je čaroban,ali…

Traje kratko! Ni cijeli kilometar! Baš šteta! Ali,šta sad da se radi! Dom je malo izmijenjen u odnosu na moje sjećanje. Napravljeni su neki objekti, ali planina je , ljepotu i mir.

Bilo je lijepo podsjetiti se. Evocirati uspomene. Iskoristite priliku, ako vam se pruži. Uz laganu šetnju uživati ćete u prirodi i izbjeći gradsku gužvu i vrelinu.

Autor: Put pod noge
Ukoliko Vam se sviđa članak, možete ga podijeliti na socijalnim mrežama

Napiši i ti svoj blog post

Voliš putovanja i želiš da sa svima podijeliš svoje avanture? Blog putovaoBiH ti pruža priliku da upravo tvoj članak bude vidljiv svima.