Nagradna igra putovaoBiH
Novosti

Nagradna igra putovaoBiH - osvoji XIAOMI Mi Band 6

Favicon blog
1.5 minuta čitanja

Misija putovaoBiH je da na jednom mjestu svi budu u prilici da pronađu informacije o Bosni i Hercegovini. Naš prvi projekat je interaktivna karta BiH na kojoj je moguće pronaći veliki broj lokacija od značaja u Bosni i Hercegovini.
Sada smo se odlučili na nešto novo, nešto drugačije, ali jednako važno i korisno za Bosnu i Hercegovinu. Platforma za putnike i biznise, putovaobih.blog je jedinstveno mjesto na kojem je moguće pronaći mnogo zanimljivog sadržaja koji se tiče BiH.

Mjesto gdje svi koji se osjećaju kao putnici i kao putopisci imaju priliku da sa svim zaljubljenicima u putovavanja podjele svoja iskustva i avanture putujući Bosnom i Hercegovinom.

Vjerujemo da će ova platforma vrlo brzo postati najbitnija platforma za promociju Bosne i Hercegovine i svih njenih magičnih mjesta i ljepota.

PutovaoBiH će se truditi kao i do sada da Bosnu i Hercegovinu promoviše na najbolji mogući način i da naša unikatna karta BiH postane najvažniji alat za istraživanje BiH. Trudit ćemo se da pišemo zanimljive i interesantne članke o zanimljivim lokacijama unutar naše države, kao što su to : Kamene oči u Trebinju, Mostarska Bijela kod Mostara, rijeka Krupa i mnogi drugi.

Vas, putnike, avanturiste i entuzijaste za putovanjima pozivamo da nam se pridružite u našoj misiji i da svi zajedno kreiramo jedistvenu platformu za Bosnu i Hercegovnu.


Da bismo podstakli što veći broj putnika da se priključi našoj misiji i da zajedno sa nama pišete članke na putovaobih.blog pokrenuli smo nagradnu igru u kojoj najaktivniji pisac na našem blogu osvaja najnoviju verziju svjetski popularne pametne narukvice XIAOMI MI BAND 6.

Sve što treba da uradite da biste osvojili ovu vrijednu nagradu je sljedeće:

1. Nagradu osvaja bloger za najviše napisanih blog postova/članaka sa najmanje 1000 karaktera po članku, na stranici www.putovaobih.blog

2. Vaši blog postovi/članci treba da budu vezani uz putovanja, prirodu, gradove, građevine Bosne i Hercegovine ili bilo šta što će doprinijeti promociji BiH.

3. Potrebno je da pratite @putovaobih na Instagramu ili Facebooku i da ovu objavu podjelite na Vašim socijalnim mrežama

Nagradna igra traje do 20.06.2021.

Puno sreće i lijepih priča želi Vam Vaš,
putovaoBiH

Ukoliko Vam se sviđa članak, možete ga podijeliti na socijalnim mrežama

Napiši i ti svoj blog post

Voliš putovanja i želiš da sa svima podijeliš svoje avanture? Blog putovaoBiH ti pruža priliku da upravo tvoj članak bude vidljiv svima.